dimecres, 19 de setembre del 2007

Una bona cole


Aquest diumenge, tenies problemes per decidir quin diari comprar. La veritat és que jo el problema el tinc sempre, perquè amb els que comparteixo línia editorial en un moment els tinc enllestits, i els altres... t’has de posar un filtre per a llegir-los. Però, el problema de la decisió de compra no era aquest sinó les dues magnífiques col·leccions que La Vanguardia i l’Avui treien a la venda, un recopilatori d’en Lluís Llach i la col·lecció de la Nova Cançó. Voldria felicitar aquest dos diaris per la qualitat d’ambdues. Aquestes petites coses moltes vegades et fan sentir que el nostre país encara continua existint, tot i que molts treballin perquè no sigui així. El problema serà el cap de setmana vinent, quan s’hagi de pagar el preu real...

1 comentari:

Laura Abella ha dit...

Davant els diaris ( jo tinc la meva opció preferent per entre semana i la traeixo per salut els diumenges), doncs lo millor és poder llegir-ne de ben oposats almenys dos, per poder mínimament esbrinar "que nassos ha passat" i divertir-te ( xq l'humor és sà) "que m'està explicant...". Llàstima del temps per poder mirar -se'ls tots.
Lluís Llach està bé, però com els bons plaers, en petites dosis. Tot un recopilatori deu emptatxar..., però bé, hi ha d'haver de tot.
salut!